Repair café Dieren

Heeft u een apparaat in de kast dat u niet wilt weggooien, omdat u eraan gehecht bent, maar dat niet meer werkt? Wilt u kleding korter maken? Kom dan met uw spullen naar het Repair Café.

In het Repair Café kunnen mensen allerlei goederen aanbieden voor reparatie en ook kleding voor herstel- en vermaak werkzaamheden. Het Repair Café geeft spullen een langer leven en richt zich hiermee op duurzaamheid. Zo laten de vrijwilligers zien dat repareren in en om huis vaak leuk en niet moeilijk is. Tussen 14.00 en 16.00 uur staan de vrijwilligers klaar om te helpen bij de reparatie of om een reparatie voor u te verrichten. Dit doen zij bij verschillende basisstations: elektra, kleding, fietsen, meubels, speelgoed en gebruiksvoorwerpen zonder snoer. Verder is er een lijm, touw en tapetafel waar bezoekers zelf aan de slag kunnen, eventueel onder begeleiding. Ook is iemand aanwezig die mensen uitleg kan geven over de werking van telefoons, tablets enz.

Gereedschap en materialen voor doorsnee reparaties zijn aanwezig. Indien nieuwe onderdelen nodig zijn wordt men met de juiste informatie doorverwezen om het benodigde onderdeel zelf aan te schaffen. Een map met adresgegeven van lokale ondernemers is in het café aanwezig. Het Repair Café kan vervolgens helpen met de montage.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Het Repair Café is er elke 2e zaterdag van de maand in De Oase van 14.00 tot 16.00 uur.

Contactgegevens

Mensen die meer informatie willen hebben over het Repair Café Dieren, kunnen contact opnemen via: repaircafedieren@outlook.com.

Kijk voor actuele informatie op: facebook.com/repaircafedieren.