Informatie

BRASS-IT! is een gevarieerd en veelzijdig koperensemble in een symfonische bezetting, die bestaat uit trompet/bugel, waldhoorn, trombone en tuba. BRASS-IT! beschikt over een breed repertoire, variërend van symfonische werken, kamermuziek en lichte muziek.

BRASS-IT! bestaat uit gevorderde amateurs en professionals met een brede ervaring. Vanuit de verschillende achtergronden worden de kwaliteiten van elke afzonderlijke muzikant maximaal benut, en worden de grenzen van alle muzikale genres verkend. Zij nemen je dan ook graag mee in de diversiteit van deze genres; de massieve klank van een symfonische brass band, de transparantie van een kamermuziekensemble tot en met de swingende beat van een jazz-orkest. Veel van dit repertoire wordt bewerkt en gearrangeerd door de BRASS-IT! zelf, wat het repertoire uniek maakt en geschikt voor het gevraagde optreden.

Door deze veelzijdigheid in repertoire en muzikale sferen is BRASS-IT! een graag gezien ensemble bij diverse gelegenheden zoals plechtigheden, begeleiding van koren en solisten als ook het geven van diverse concert.

Contactgegevens

Jeroen Boerman
BRASS-IT!
T.: 0313-427 203
M.: 06-402 203 20