Smulhoek Oase in Griekse sferen!

De kok van de Smulhoek Oase opent op zaterdag 17 februari haar deuren voor een Grieks buffet.

U bent van harte welkom om uitgebreid kennis te komen maken met de Griekse keuken.

U kunt zich inschrijven bij de Oase of aanmelden via telefoonnummer 06-81499432

De kosten zijn €5,50 per persoon en per maaltijd. Vol is vol!

 

Corry Baars overleden

Op 21 november is plotseling onze gastdame Corry Baars overleden. Corry is jarenlang als gastdame bij De Oase betrokken geweest en was dat nog steeds. Alle vrijwilligers, bestuur en beheer wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Sint Darttoernooi op 18 november

Aanmelden Sint Darttoernooi in De Oase voor mensen met een beperking

Op zaterdag 18 november organiseren de vrijwilligers van De Oase opnieuw een eendaags darttoernooi voor mensen met een beperking.

De deelnemers spelen de eerste ronden in meerdere poules, waarna de poulewinnaars doorgaan naar de finale. Ook wordt een verliezersronde gespeeld. De finales worden in een knock-out systeem gespeeld, zodat de toernooiwinnaar en -verliezer overblijft. Deelnemers met een zwaardere beperking kunnen darten in een Tactics competitie en maken daardoor ook kans op mooie prijzen! Voor elke deelnemer is er een glanzende herinneringsmedaille. Ook is er weer een loterij met dartprijzen.

Wil je meedoen aan het toernooi op 18 november, meld je dan voor 1 november aan bij Eric Firing, mobiel: 06-53509392, email: dartsoase@gmail.com

De Oase is open om 12.00 uur. Inschrijven voor 12.30 uur, waarna het toernooi start om 13.00 uur. Deelname kost € 5,00 per deelnemer.

Adres: Mfc De Oase, Ericaplein 1, 6951 CP Dieren.

Ook zoeken wij nog mensen die bij deze toernooien willen tellen of schrijven. Graag aanmelden bij Eric Firing.

Landelijke Modelspoordagen goed bezocht

De Landelijke Modelspoordagen hebben in De Oase zo’n 450 bezoekers getrokken, ondanks het mooie weer. Modelspoorclub Veluwezoom (MSCV) had 3 modelbanen opgebouwd in de zalen 4 en 6. Daarnaast was er zaterdag nog een presentatie over de verschillende schalen waarin modelspoor artikelen te koop zijn. Ook was er verkoop van 2e hands artikelen. Vrijwilligers van de Smulhoek verkochten soep en verschillende snacks en het gastteam zorgde voor koffie, thee en drankjes. Daardoor konden bezoekers er een “uitje” van maken, wat ook gebeurde. De leden van de MSCV hebben veel vragen gekregen over de aanleg van landschappen, de verschillende merken en vooral ook over de toegepaste (oude en moderne) technieken. Er zijn veel leuke en interessante gesprekken gevoerd en wellicht zien we een aantal bezoekers terug op onze volgende clubbijeenkomsten.

De MSCV dankt ook de andere gebruikers die in het weekend van De Oase gebruik maken. Door hun bereidwillige medewerking was het mogelijk om dit evenement voor 2 dagen te organiseren. 

MSCV organiseert Gelderse Modelspoordagen

Modelspoorclub Veluwezoom (MSCV) organiseert dit jaar weer een grote modeltreinenshow in sporthal De Cluse in Herwen. Het grote aantal positieve reacties sinds de jubileumshow in 2015,   heeft er toe geleid dat op 3 en 4 maart de sporthal van De Cluse weer volledig met treinbanen wordt gevuld.

De MSCV organiseert deze shows om te laten zien hoe mooi deze veelzijdige modelspoorhobby is. Om het modelspoorvirus al vroeg te verspreiden zijn er dit jaar speciale activiteiten voor kinderen. Met in totaal 22 presentaties is er van alles te zien. Naast het “normale” H0 spoor zijn er treinbanen in spoor N, 0 en 1. Bij bijna alle presentaties is er ook veel werk gemaakt van de omgeving, vaak met mooie bossen en bergen, dan weer in een meer industriële omgeving. Het mooie van deze modelbouw is dat je jouw eigen omgeving, sfeer en landschap verzint en bouwt.

Er is beperkte verkoop van nieuw en 2e hands treinmateriaal.

Modelspoorclub Veluwezoom

De MSCV is een van de oudste Nederlandse modelspoorverenigingen, in 2020 hopen we ons 40-jarig jubileum te vieren. Hoewel de MSCV is ontstaan in Dieren, komen de leden nu uit de regio Arnhem-Nijmegen, Liemers, Rijnwaarden, Achterhoek en Veluwezoom.

Gegevens:

Datum:                        zaterdag 3 maart en zondag 4 maart.

Openingstijden:          10.00 – 17.00 uur.

Locatie:                       Sporthal ‘De Cluse’, Martinusweg 29, 6914 AL Herwen

Meer informatie op:  www.mscv.nl
Toegangsprijs:            Kinderen t/m 12 jaar: € 3,50 met gratis consumptie, Volwassenen: € 7,00 met gratis consumptie

 

Onbeperkt bruine bonensoep eten in Smulhoek De Oase

Bij de Smulhoek  de Oase kunt u op zaterdag 11 februari onbeperkt huisgemaakte bruinebonensoep met rookworst en  stokbrood komen eten. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom, om 17.30 uur gaat de keuken open tot 19.00 uur.

Iedereen van jong tot oud ,alleen of samen, groep of gezin mag aanschuiven.

Tijd: 17.00 – 19.00 uur. De kosten bedragen € 3,50 per persoon. U kunt zich van tevoren bij De Oase inschrijven en betalen.

Graag zien wij u op 11 februari in De Oase!

 

Uitslag Darttoernooi 3 februari

Uitsla

Op 3 februari was er in De Oase in Dieren opnieuw een darttoernooi voor mensen met een beperking. Helaas waren er dit keer slechts 14 deelnemers die er samen wel een gezellige middag van maakten.

De competitie werd gewonnen door Ricardo van Hemert, 2e plaats voor Marcel Gijsberts en de 3e plaats voor Peter van Santen (zie foto). De verliezersronde werd gewonnen door Tamara Koster, 2e plaats: Jaap Hemelaar en 3e plaats voor: Björn Scheffer. Ook werd ook weer een TacTics competitie gespeeld. Deze werd gewonnen door Margot Rutten, 2e plaats voor Rolf Snijder en de 3e plaats voor Henk Hoetink.

Het volgende toernooi is op 21 april in De Oase te Dieren, zie www.oasedieren.nl

 

 

P.r. inloopcafé voor vrijwilligersorganisaties

Het Loket Vrijwilligerswerk biedt met een p.r. inloopcafé gratis advies zodat vrijwilligersorganisaties zich nog beter kunnen profileren. Diverse communicatie-experts zijn dinsdagavond 8 november aanwezig in De Oase te Dieren. Vrijwilligers kunnen met concrete vragen bij hen terecht tussen 19.30  en 21.00 uur.

Het p.r. inloopcafé biedt praktisch advies waardoor organisaties zich meer zichtbaar kunnen maken. De vragen kunnen gaan over het succesvol inzetten van social media (twitter, facebook en Linkedin), bloggen en website, maken van wervende teksten en ontwerpen van posters/flyers. Maar er kan tevens worden meegedacht over een campagne opzetten, slogans bedenken etc.

U kunt op elk moment tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen. Het is fijn dat u zelf uw laptop meeneemt zodat er adequaat meegedacht kan worden. Ook in Velp zal een p.r. inloopcafé worden georganiseerd. Datum en locatie worden later bekendgemaakt.

Voor meer informatie: Loket Vrijwilligerswerk, Maud van Braam, tel.: 06 115 946 70 mail: MvBraam@radaruitvoering.nl

Downloaden (DOCX, Onbekend)

 

Repair café op 11 maart

Op zaterdag 11 maartis het Repair café weer geopend. Kom op tijd zodat de vrijwilligers uw spullen kunnen repareren.FotologoRepairCafe

Beezzzty Bigband zoekt nieuwe leden