Aanmelden Darttoernooien 2019 In De Oase

Op 9 februari wordt de eerste van de 3 darttoernooi van 2019 voor mensen met een beperking gehouden.  In 2015 startte initiatiefnemer Eric Firing deze toernooien samen met De Oase. Aanmelden bij Tonet van Zeist tot een week voor het toernooi!

De andere 2 darttoernooien zijn op   15 juni   en    19 oktober 2019

Het toernooi start met het poulesysteem, waarna een winnaars – en verliezersronde worden gespeeld. Deelnemers met een zwaardere beperking kunnen darten in een TacTics competitie en maken daardoor ook kans op mooie prijzen! Voor elke deelnemer is er een glanzende herinneringsmedaille.

De Oase is open om 12.00 uur. Inschrijven voor 12.30 uur, waarna het toernooi start om 13.00 uur. Deelname kost € 5,00 per deelnemer. Adres: Mfc De Oase, Ericaplein 1, 6951 CP Dieren.

Aanmelden bij:   ceasarensven@gmail.com

 

Nieuw koor start in De Oase

In De Oase start een nieuw koor. Het nieuwe zangkoor zingt onder andere wereldmuziek. Het koor repeteert eens in de 14 dagen. Deelnemers zijn welkom om een paar keer vrijblijvend mee te zingen.

Voor informatie neemt U contact op met Els van Vliet, elsvanvliet@hotmail.nl  of telefonisch 0313-416601.

Culturele markt Dieren

Culturele Markt in Dieren

Op zaterdag 25 augustus vindt er van 14.00 – 20.00 uur een Culturele Markt plaats op het Ericaplein 1 in Dieren.

Er is een diversiteit aan optredens met muziek en dans, maar ook een modeshow en kramen verkoop met food en non-food uit verschillende culturen.

De dag wordt afgesloten met loterijtrekking met vele leuke prijzen!

Wilt u zich opgeven voor de modeshow of andere activiteiten of wilt u meer informatie over de Culturele Markt?

Dan kunt u zich melden bij de organisatoren:

Lucas Manupassa en Toon Bergevoet

T.: 06 – 10 63 05 71 of mail naar: lukasmanupassa@hotmail.com

Woensdag wordt weer maandag!

Vanaf 18 juni opent Smulhoek Oase haar deuren weer op de maandag!

Vanaf dat moment vervalt de woensdag!

In overleg met de bezoekers van de maaltijdbijeenkomsten wordt de woensdag gestopt. Vanaf 18 juni wordt gekeken of de maaltijdbijeenkomsten op maandag toch weer voldoende bezoekers aantrekken.

 

Zalen en tarieven

Na de verbouwing van de kelder in 2017 zijn inmiddels de vernieuwde ruimten in gebruik genomen. Ook heeft het bestuur van De Oase de tarieven voor deze nieuwe ruimten vastgesteld.

Deze informatie vindt u onder “Tarieven”. Informatie over de nieuwe ruimten vindt u onder “Zalen” bij de zalen 5 en 7.

 

Uitverkocht Vlaams buffet op 10 maart!

Het Vlaams buffet van 10 maart was uitverkocht!

Maar liefst 40 personen bezochten dit thema buffet dat 1x per maand op zaterdagavond door Smulhoek Oase wordt verzorgd. Verschillende Vlaamse gerechten werden aan de bezoekers voorgeschoteld, zoals op de ond  erstaande afbeeldingen is te zien:

 

Vrijwilliger in het Gastteam

De Oase staat elke werkdag open voor de inwoners van Dieren. Ook op sommige avonden en soms in de weekenden. Om onze gasten goed van dienst te kunnen zijn, beschikken we over een Gastteam. Dit team bestaat uit vrijwillige gastdames en gastheren die het leuk vinden om andere mensen van dienst te zijn. Gastdames en gastheren wijzen bezoekers de weg in het pand, serveren consumpties en zorgen ervoor dat onze groepen en verenigingen het in De Oase naar hun zin hebben.

Vind je het leuk om deze rol af en toe op je te nemen, meld je dan aan bij Nicole Pannekoek of Tonet van Hunen van Zeist om te kijken wat er mogelijk is.