Maandag wordt woensdag!

Op 4 april opent Smulhoek Oase haar deuren weer op de woensdag!

Vanaf dat moment vervalt de maandag, met uitzondering van bijzondere bijeenkomsten zoals tijdens de feestdagen!

Sinds de start van de maaltijdbijeenkomsten op maandag bij het Inloophuis, is het aantal bezoekers op maandag bij de Smulhoek Oase zodanig gedaald dat het financieel niet meer verantwoord was hiermee door te gaan. Gezien de behoefte onder inwoners van Dieren hebben de vrijwilligers van de Smulhoek Oase in overleg met het bestuur van Stichting De Oase besloten om de bijeenkomsten te verplaatsen naar woensdag.

Dankzij het vele werk van de vrijwilligers van de Smulhoek en de bijdragen van de gemeente Rheden en Stichting De Oase, is het mogelijk om een uitstekende 3-gangenmaaltijd voor € 5,50 aan te bieden.

Zalen en tarieven

Na de verbouwing van de kelder in 2017 zijn inmiddels de vernieuwde ruimten in gebruik genomen. Ook heeft het bestuur van De Oase de tarieven voor deze nieuwe ruimten vastgesteld.

Deze informatie vindt u onder “Tarieven”. Informatie over de nieuwe ruimten vindt u onder “Zalen” bij de zalen 5 en 7.

 

Uitverkocht Vlaams buffet op 10 maart!

Het Vlaams buffet van 10 maart was uitverkocht!

Maar liefst 40 personen bezochten dit thema buffet dat 1x per maand op zaterdagavond door Smulhoek Oase wordt verzorgd. Verschillende Vlaamse gerechten werden aan de bezoekers voorgeschoteld, zoals op de ond  erstaande afbeeldingen is te zien:

 

Aanmelden Darttoernooi In De Oase

Op 10 september is het derde darttoernooi van 2016 voor mensen met een beperking. In 2015 startte initiatiefnemer Eric Firing deze toernooien samen met De Oase. Aanmelden bij Eric Firing voor 1 september.

Het toernooi start met het poulesysteem, waarna een winnaars – en verliezersronde worden gespeeld. Deelnemers met een zwaardere beperking kunnen darten in een TacTics competitie en maken daardoor ook kans op mooie prijzen! Voor elke deelnemer is er een glanzende herinneringsmedaille.

De Oase is open om 12.00 uur. Inschrijven voor 12.30 uur, waarna het toernooi start om 13.00 uur. Deelname kost € 5,00 per deelnemer. Adres: Mfc De Oase, Ericaplein 1, 6951 CP Dieren.

Poster 260915

 

Vrijwilliger in het Gastteam

De Oase staat elke werkdag open voor de inwoners van Dieren. Ook op sommige avonden en soms in de weekenden. Om onze gasten goed van dienst te kunnen zijn, beschikken we over een Gastteam. Dit team bestaat uit vrijwillige gastdames en gastheren die het leuk vinden om andere mensen van dienst te zijn. Gastdames en gastheren wijzen bezoekers de weg in het pand, serveren consumpties en zorgen ervoor dat onze groepen en verenigingen het in De Oase naar hun zin hebben.

Vind je het leuk om deze rol af en toe op je te nemen, meld je dan aan bij Nicole Pannekoek of Tonet van Hunen van Zeist om te kijken wat er mogelijk is.