Bijeenkomst Hortus Aquatilis

De volgende bijeenkomst van aquariumvereniging Hortus Aquatilis gaat over aquariumhouden. Diverse leden vertonen hun aquarium en vertellen over hoe zij de hobby beleven.

Van speciaal biotoopaquaria tot de meest voorkomende gezelschapsaquaria. Dat doen zij aan de hand van filmpjes en foto die zij thuis hebben opgenomen.

Wanneer

De clubavond vindt plaats op dinsdag 3 december om 20.00 uur in de Oase, Ericaplein 1 in Dieren. De toegang is gratis.

Voor informatie over deze lezing kunt u contact opnemen met:

Henk van Someren, tel.: 0313 785231, Email: hs411@hotmail.com

Aanmelden Darttoernooi 19 oktober in De Oase

Op 19 oktober wordt het laatste darttoernooi van 2019 voor mensen met een beperking gehouden. Aanmelden bij Tonet van Zeist tot een week voor het toernooi!

Het toernooi start met het poulesysteem, waarna een winnaars – en verliezersronde worden gespeeld. Deelnemers met een zwaardere beperking kunnen darten in een TacTics competitie en maken daardoor ook kans op mooie prijzen! Voor elke deelnemer is er een glanzende herinneringsmedaille.

De Oase is open om 12.00 uur. Inschrijven voor 12.30 uur, waarna het toernooi start om 13.00 uur. Deelname kost € 5,00 per deelnemer. Adres: Mfc De Oase, Ericaplein 1, 6951 CP Dieren.

Aanmelden bij:   ceasarensven@gmail.com

 

Bingo Oase: De ballen gaan weer rollen!

De bingo in de Oase maakt een nieuwe start. Mignon de Kruyf en Tonnie Klaassen starten op 28 september met weer een nieuw seizoen.

De bingo bestaat uit 9 gewone spelen 2 x een rijtje en een volle kaart. Ronde 10 is een super ronde met 1 grote prijs op de volle kaart.

Kosten: € 20 per boekje voor alle ronden. De bar is geopend voor een drankje en er is snackbar voor een warme snack .

Alle data voor het komende seizoen zijn:

2019:

28 september

19 oktober

30 november

28 december  Oudjaar bingo

2020:

25 januari

22 februari

28 maart

25 april

23 mei

27 juni

25 juli

29 augustus

26 september

24 oktober

28 november

Week tegen de eenzaamheid

In de week van 30 september t/m 5 oktober worden in verschillende dorpshuizen in de gemeente Rheden activiteiten georganiseerd in het kader van de Week tegen de eenzaamheid.

Ook in De Oase. Op vrijdag 4 oktober zijn er vanaf 12.00 uur activiteiten in De Oase. Meldt u voor 28 september aan via kruyfdirk@hotmail.com of via 06 – 81 49 94 32.

Op de onderstaande afbeelding vindt u alle informatie.

Nieuw koor start in De Oase

In De Oase is een nieuw koor gestart. Het koor Enjoy zingt onder andere wereldmuziek. Het koor repeteert om de 14 dagen op donderdagavond. Nadere gegevens vindt u hier. Deelnemers zijn welkom om een paar keer vrijblijvend mee te zingen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Bouwien Nas, bouwien.nas@gmail.com;  tel.nr. 0313-415876.

Dames Bridgeclub Dieren start in september

De Dames Bridgeclub Dieren is een nieuwe bridgeclub die dit jaar is gestart en vanaf september haar eerste volledige seizoen gaat draaien. Het gaat in onze bridgeclub niet alleen om winnen, maar zeker ook om de gezelligheid!

Meer informatie vindt u hier.

Rijn IJssel start in De Oase

Vanaf september verzorgt het Rijn IJssel College een aantal cursussen en trainingen in De Oase. Het gaat hierbij om de cursussen en trainingen Inburgeren, Staatsexamen en Nederlands & rekenen. Dit aanbod is bestemd voor inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal. Kijk voor de mogelijkheden en uitgebreide informatie bij het Rijn IJssel onder ‘Leven Lang Ontwikkelen’.

Woensdag wordt weer maandag!

Vanaf 18 juni opent Smulhoek Oase haar deuren weer op de maandag!

Vanaf dat moment vervalt de woensdag!

In overleg met de bezoekers van de maaltijdbijeenkomsten wordt de woensdag gestopt. Vanaf 18 juni wordt gekeken of de maaltijdbijeenkomsten op maandag toch weer voldoende bezoekers aantrekken.

 

Zalen en tarieven

Na de verbouwing van de kelder in 2017 zijn inmiddels de vernieuwde ruimten in gebruik genomen. Ook heeft het bestuur van De Oase de tarieven voor deze nieuwe ruimten vastgesteld.

Deze informatie vindt u onder “Tarieven”. Informatie over de nieuwe ruimten vindt u onder “Zalen” bij de zalen 5 en 7.

 

Uitverkocht Vlaams buffet op 10 maart!

Het Vlaams buffet van 10 maart was uitverkocht!

Maar liefst 40 personen bezochten dit thema buffet dat 1x per maand op zaterdagavond door Smulhoek Oase wordt verzorgd. Verschillende Vlaamse gerechten werden aan de bezoekers voorgeschoteld.