MSCV organiseert Gelderse Modelspoordagen

Modelspoorclub Veluwezoom (MSCV) organiseert dit jaar weer een grote modeltreinenshow in sporthal De Cluse in Herwen. Het grote aantal positieve reacties sinds de jubileumshow in 2015,   heeft er toe geleid dat op 3 en 4 maart de sporthal van De Cluse weer volledig met treinbanen wordt gevuld.

De MSCV organiseert deze shows om te laten zien hoe mooi deze veelzijdige modelspoorhobby is. Om het modelspoorvirus al vroeg te verspreiden zijn er dit jaar speciale activiteiten voor kinderen. Met in totaal 22 presentaties is er van alles te zien. Naast het “normale” H0 spoor zijn er treinbanen in spoor N, 0 en 1. Bij bijna alle presentaties is er ook veel werk gemaakt van de omgeving, vaak met mooie bossen en bergen, dan weer in een meer industriële omgeving. Het mooie van deze modelbouw is dat je jouw eigen omgeving, sfeer en landschap verzint en bouwt.

Er is beperkte verkoop van nieuw en 2e hands treinmateriaal.

Modelspoorclub Veluwezoom

De MSCV is een van de oudste Nederlandse modelspoorverenigingen, in 2020 hopen we ons 40-jarig jubileum te vieren. Hoewel de MSCV is ontstaan in Dieren, komen de leden nu uit de regio Arnhem-Nijmegen, Liemers, Rijnwaarden, Achterhoek en Veluwezoom.

Gegevens:

Datum:                        zaterdag 3 maart en zondag 4 maart.

Openingstijden:          10.00 – 17.00 uur.

Locatie:                       Sporthal ‘De Cluse’, Martinusweg 29, 6914 AL Herwen

Meer informatie op:  www.mscv.nl
Toegangsprijs:            Kinderen t/m 12 jaar: € 3,50 met gratis consumptie, Volwassenen: € 7,00 met gratis consumptie