Ondanks of dankzij corona heeft Stichting De Oase in de afgelopen weken Zaal 6 verbouwd. Aangezien alle activiteiten stil liggen, was het mogelijk om nu een verbouwing uit te voeren die eigenlijk voor de komende zomer gepland stond. Het doel van de verbouwing was om een aantal nieuwe opslagruimten te realiseren voor het toegenomen aantal gebruikers van deze ruimte. Nu zijn 4 nieuwe opslagruimtes gemaakt van 4 vierkante meter per stuk, met een hoogte van bijna 3,5 meter.

De verbouwing kon worden gerealiseerd dankzij de medewerking van DHO. Hun opslag is nu nog in de ruimte tussen de Zalen 6 en 7. Om de toegankelijkheid te vergroten zijn hier 2 dubbele deuren aangebracht.

Met deze nieuwe inrichting verwacht Stichting De Oase de komende jaren te voorzien in de groeiende behoefte aan (muzikale-) activiteiten in Zaal 6.