Informatie

Welkom bij akoestisch en elektrisch gitaar. Mijn naam is Albert Veldkamp.

Ik gebruik lesmateriaal uit diverse, op het doel toegesneden, muziekmethoden en natuurlijk eigen lesmateriaal. Ik geef les op alle leslocaties van Muziekschool Veluwezoom. Ik werk op maandag in Brummen, dinsdag in Rheden, woensdag en donderdag in Dieren en vrijdag in Velp.

Opleiding en ervaring zorgen voor speelplezier en kwaliteit. Een kwaliteit die wordt gewaarborgd door voortgangsrapporten, gradenexamens en gezellige voorspeelavonden. Kernwoorden van mijn lessen zijn:

Enthousiasme, kindvriendelijk en stimulering van creativiteit.

Plezier in muziek staat centraal in mijn docentschap: het begeleiden van mijn leerlingen in hun eigen ontwikkeling op muzikaal gebied. Plezier in musiceren, leren zelfstandig en in groepsverband te werken en leren je gevoelens een plaats te geven in het musiceren. In mijn lessen maak je kennis met diverse stromingen en stijlen in muziek. Je ontwikkelt je eigen stijl en smaak.

Elk jaar presenteren al mijn leerlingen zichzelf op een voorspeelavond. Liefst met een andere instrumentalist of zanger(es).

Ik ben als docent akoestisch en elektrisch gitaar afgestudeerd in Zwolle en Arnhem en sinds 1992 verbonden met deze streek. Door mijn ervaring met algemene muzikale vorming op basisscholen voel ik me thuis in het lesgeven op akoestisch gitaar aan kinderen – een boeiende en afwisselende taak. Groepsles is leuk en leerzaam. Samen bouwen aan een lied, van elkaar leren en een beetje competitie, houden de les spannend en uitdagend. Door mijn opleiding en jarenlange bandervaring bouw ik met mijn leerlingen elektrisch gitaar aan leren samenspelen in bandverband – ik ben bandcoach voor een aantal talentvolle groepjes. Lesgeven doe je met moderne methoden uit pop en jazz en de inzet van eigentijdse lesmiddelen. Mijn beloning: een band met plezier het podium op te sturen en zien dat alles goed gaat !

In de cursus liedbegeleiding laat ik zien, hoe eenvoudig het is om jezelf te begeleiden met gitaarakkoorden.

Contactgegevens

Ben je enthousiast en wil je meer weten, neem contact met me op via:

Mobiel nr. 06 – 293 913 83