Ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte van De Oase geldt als openbare ruimte. In de ontmoetingsruimte is de centrale pantry waar diverse consumpties te koop zijn. De ontmoetingsruimte wordt vooral gebruikt voor inloopactiviteiten en overleg door incidentele groepen. Ook bevindt zich in de ontmoetingsruimte  de gratis ‘boekenruil’. Hier kunt u uw uitgelezen boeken achterlaten en beschikbaar stellen voor andere mensen.

Zaal 2

Begane grond, oppervlakte 38 m². Geschikt voor vergaderingen en allerlei activiteiten. Groepsgrootte 15-25 personen, afhankelijk van de activiteit. Zaal 1 en 2 kunnen worden samengevoegd.

Zaal 5

Benedenverdieping, oppervlakte 60 m². Multifunctionele zaal geschikt voor allerlei ‘Doe’ activiteiten tot zo’n 40 personen, afhankelijk van de activiteit. Uitstekende oefenruimte voor bands en kleine orkesten. Zeer geschikt voor vergaderingen, workshops en (op de hei) trainingen. Beamer met geluid aanwezig. Uitstekende luchtbehandeling.

Keuken

De Oase beschikt over een professionele keuken. Deze keuken grenst direct aan Zaal 1 en aan de ontmoetingsruimte. De keuken wordt vooral gebruikt voor de wekelijkse maaltijd bijeenkomsten. Daarnaast zijn er ook verenigingen die regelmatig van de keuken gebruik maken, zoals de Italiaanse vereniging bij hun jaarlijkse open dag en bij speciale themabijeenkomsten. De keuken is prima te gebruiken in combinatie met Zaal 1, Zalen 1 & 2 en de ontmoetingsruimte.

Als u de keuken wilt gebruiken, neem dan contact op met de Beheerder.

Zaal 3

Begane grond, oppervlakte 40 m². Geschikt voor vergaderingen en allerlei activiteiten. Groepsgrootte 15-30 personen, afhankelijk van de activiteit. Lichte ruimte met veel ramen.

Zaal 6

Multifunctionele zaal in de benedenverdieping, oppervlakte 118 m². Geschikt voor allerlei activiteiten met 50-80 personen, afhankelijk van de activiteit en de zaalindeling. Akoestisch verbeterd voor muzikale activiteiten. Voorbereid voor 8 dartbanen die kunnen worden gebruik voor toernooien en evenementen. Ook zijn verrijdbare dansspiegels aanwezig met een totale lengte van 6 meter bij een hoogte van 2 meter. Lichte ruimte met uitstekende luchtbehandeling.

Zaal 1

Begane grond, oppervlakte 54 m². Geschikt voor vergaderingen en allerlei activiteiten. Groepsgrootte 20-30 personen, afhankelijk van de activiteit. Zaal 1 en 2 kunnen worden samengevoegd. Ook kan vanuit Zaal 1 gebruik worden gemaakt van de keuken.

Zaal 4

Begane grond, oppervlakte 99 m². Geschikt voor allerlei activiteiten met 50-80 personen, afhankelijk van de activiteit. Lichte ruimte met veel ramen. Standaard is Zaal 4 door een vouwwand gescheiden in Zaal 4a en 4b.

Zaal 4a

Zaal 4a is geschikt voor vergaderingen en allerlei andere activiteiten met een groepsgrootte van 35-50 personen, afhankelijk van de activiteit en de zaalindeling.

Zaal 4b

Zaal 4b is een openbare biljartruimte met vrije toegang waarbij u gebruik maakt van de biljartklok. Deze ruimte kan ook worden gereserveerd door een groep of vereniging op een vaste dag en tijdstip. In dat geval huurt u de ruimte en ontvangt u een gebruiksovereenkomst.

Zaal 7

Multifunctionele zaal in de benedenverdieping, oppervlakte ruim 30 m². Geschikt voor allerlei activiteiten met 5-15 personen, afhankelijk van de activiteit. Geschikt voor vergaderingen, trainingen, oefenruimte met kleinere groepen en, bijvoorbeeld, muziekles.