Informatie

In 2015 kreeg De Oase dankzij een verbouwing door gemeente Rheden en een subsidie van het Oranjefonds de beschikking over een professionele keuken. Nog voor de keuken klaar was meldde zich buurtbewoner Mignon van Dodewaard met het aanbod om maaltijden te koken voor (eenzame) mensen met een kleine beurs. Smulhoek De Oase was daarmee opgericht! Op 25 september 2015 startte de eerste maaltijd bijeenkomst met een 3-gangendiner voor slechts € 3,50. De eerste bijeenkomst werd direct goed bezocht en al snel werd het maximale aantal deelnemers van 40 elke week bereikt. Daarbij geven de bezoekers zelf  aan dat ze het leuk vinden om andere mensen te ontmoeten en dat ze door de gevarieerde menu’s ook weer eens iets anders eten.

Naast de wekelijkse maaltijd bijeenkomst, organiseren Mignon en haar vrijwilligers ook speciale bijeenkomsten tijdens feestdagen en vakanties, vooral voor eenzame mensen die er met zulke dagen eens uit willen, eventueel samen met kinderen en kleinkinderen. Denk hierbij aan High Tea, pannenkoekenbijeenkomsten en buffetten. Ook verzorgen deze mensen eventueel de catering bij andere activiteiten in De Oase zoals bij de Darttoernooien voor mensen met een beperking.

Voor actuele informatie over Smulhoek De Oase en nieuwste menu’s klik hier

Dag(en)/tijden activiteiten:

U kunt elke vrijdag en de 3e zaterdag van elke maand eten in Smulhoek De Oase. De Oase is geopend van 16.00 – 19.00 uur. Het eten wordt geserveerd rond 17.30 uur. Er kunnen maximaal 40 gasten per keer eten en vol = vol. Wilt u erbij zijn, schrijf u dan op tijd in.

Contactgegevens

Om te kunnen eten, dient u zich van te voren 

aan te melden bij Mignon van Dodewaard,

Tel.: 06-814 994 32.