Informatie

Heeft u een apparaat in de kast dat u niet wilt weggooien, omdat u eraan gehecht bent, maar dat niet meer werkt? Heeft u iets van textiel wat een reparatie behoeft? Problemen met de fiets? Kom dan met uw spullen naar het Repair Café.

In het Repair Café kunnen mensen allerlei goederen, die men onder de arm mee kan nemen, aanbieden voor reparatie. Uitgezonderd zijn beeldbuis TV’s en magnetrons. Het Repair Café geeft spullen een langer leven en richt zich hiermee op duurzaamheid. Zo laten de vrijwilligers zien dat repareren in en om huis vaak leuk en niet moeilijk is. Twee keer in de maand staan de vrijwilligers klaar om een reparatie voor u te verrichten. Dit doen zij bij verschillende basisstations: elektra, kleding, fietsen, allerlei artikelen zonder snoer.

Indien nieuwe onderdelen nodig zijn wordt men met de juiste informatie doorverwezen om het benodigde onderdeel zelf aan te schaffen, waarna het tijdens het Repair Café verder gerepareerd kan worden.

Er wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken.

Dag(en)/tijden activiteiten:

Elke 2e zaterdagmiddag van de maand in De Oase van 14.00 tot 16.00 uur (Na 15.45 uur worden er geen reparaties meer aangenomen).

Elke 4e donderdagavond van de maand in De Oase van 19.00 tot 21.00 uur (Na 20.45 uur worden er geen reparaties meer aangenomen).

Contactgegevens

Voor meer informatie over het Repair Café Dieren, kunt u mailen:

Kijk voor actuele informatie op: facebook.com/repaircafedieren.