Smulhoek “De Oase”

Vanaf 4 april kunt u elke dinsdag-, woensdag- en vrijdag en de 3e zaterdag van elke maand onder de enthousiaste leiding van Mignon de Kruyf voor € 5,50 een 3- gangen diner eten. Als afsluiting van de maaltijd krijgt u ook nog een kopje koffie of thee. Per week is er op elke dag een ander menu. Op de zaterdagen wordt er gekookt volgens een thema.

De Oase is geopend van 16.00 – 19.00 uur. Het eten wordt geserveerd rond 17.30 uur. Met uitzondering van de koffie en thee na het dessert en geserveerd door de Smulhoek, zijn de overige drankjes niet bij de prijs inbegrepen.

Om te kunnen eten, dient u zich van te voren in te schrijven en te betalen bij De Oase. Er kunnen maximaal 40 gasten per keer eten en vol = vol. Wilt u erbij zijn, schrijf u dan op tijd in.

De maaltijd bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt de gemeente Rheden en Stichting De Oase.

Maandag 15 oktober

Vooraf
Karbonade
Peulen met wortels
Aardappels
Toetje

Dinsdag 16 oktober

Vooraf
Bami
Foe yong hai
Toetje

Vrijdag 19 oktober

Vooraf
Beenham
Witlofsalade
Aardappelschijfjes
Toetje

Maandag 22 oktober

Vooraf
Casselerib
Zuurkool stamppot
Toetje

Dinsdag 23 oktober 

Vooraf
Gehaktbal
Doperwten
Aardappels
Toetje

Vrijdag 26 oktober 

Vooraf
Slavink
Spruiten
Aardappels
Toetje

GEEN ZIN OM TE KOKEN !? SCHUIF GEZELLIG AAN BIJ SMULHOEK DE OASE.

 

Als u zich heeft aangemeld en betaald gaan wij er van uit dat u ook komt. Bij verhindering is teruggave van geld niet mogelijk aangezien het eten is ingekocht. Ook verschuiven van de ene week naar een volgende week is om deze reden niet mogelijk.